SUCCESFULD M&A-IMPLEMENTERING
Gratis lynlektion
English

FOREDRAG & WORKSHOPS

Foredrag & workshops om

SUCCESFULD M&A-IMPLEMENTERING

Kom hjem med unikke redskaber, som sikrer en succesfuld M&A-implementering hver gang

 

 

Kontakt eller book Hanne

SUCCESFULD M&A-IMPLEMENTERING, DER HOLDER

 Langt under halvdelen af fusioner og virksomhedsopkøb opnår de planlagte synergier.
Succesfuld M&A-planlægning har mange dimensioner. Ofte har vi primært fokus på håndgribelige aspekter såsom strategi, jura og økonomi - og knap så meget på den forandringsproces, som M&A indebærer.
Hanne har udviklet redskaberne Kultur Due Diligence Matrix og the M&A Integration House, som planlægger og tager højde for forandringsprocessen uden at miste overblikket og synergierne.
M&A er nemlig ikke enten-eller. M&A indeholder både en lineær proces, som kan planlægges, og en forandringsproces med mennesker, der ikke kan sættes på formel. Hannes foredrag og workshops gør jer klogere på, hvordan de to ting kan spille sammen til gavn for både mennesker, bundlinje og succesfuld M&A-implementering.

EN HEL VÆRKTØJSKASSE PÅ EN TIME

Verden er forandret, når I forlader Hannes foredrag eller workshop. For I har nu en værktøjskasse med både handleværktøjer og tænkeværktøjer, så I er langt bedre klædt på til at håndtere ikke bare den lineære del af M&A men også en forandringsproces med mennesker, der ikke kan sættes på formel. I får konkrete hands on redskaber til brug allerede næste dag, og I får aktiveret refleksioner, som virker langt ud over den næste M&A-implementering.
Kontakt eller book Hanne

KØB BØGERNE

'Leading Change Management'
'Forandringsledelse uden forandringslede'

DET SIGER KUNDERNE