SUCCESFULD M&A-IMPLEMENTERING
Gratis lynlektion
English

RÅDGIVNING

 

Som uafhængig konsulent og professionelt bestyrelsesmedlem rådgiver Hanne Jessen Krarup købere og investorer, targetselskaber og M&A-rådgivere om succesfuld implementering af fusioner. Rådgivningen kan fx tage udgangspunkt i en Kultur Due Diligence Matrix, the M&A Integration House eller et helt tredje sted.

  

Kontakt Hanne
Hent Hannes bestyrelsesprofil

KULTUR DUE DILIGENCE MATRIX

 

En kultur due diligence er en kulturel tilstandsrapport på en virksomhed. 70-90% af fusioner og opkøb fejler, og forskelligheder i de sammenbragte kulturer er en af de primære årsager til den høje fejlrate. Fejlraten reduceres markant, når kulturen kortlægges og medarbejderne inddrages.

1

Kultur Due Diligence Matrix identificerer kultursammenstød og kulturmatch mellem køber og target (den købte virksomhed), både som en del af beslutningsgrundlaget før opkøbet og som en guide til prioritering af fokuspunkter efter closing. Med Kultur Due Diligence Matrix kan I derfor både prissætte mere præcist og planlægge jeres post-merger fokus skarpere.

2

Kultur Due Diligence Matrix belyser S (Social) og G (Governance) i ESG. 

3

Kultur Due Diligence Matrix er udviklet med ingredienser fra Hannes mere end 20 år lange M&A-advokatgerning, tilføjet ledelsespsykologi og kvalificeret af Hannes podcast 'M&A Lounge - Ledelse af forandringer'.

 

Hvor Kultur Due Diligence Matrix er tilstandsrapporten, er the M&A Integration House værktøjskassen med konkrete løsninger på de identificerede udfordringer.

 

 I lydklippet herunder hører du Louise Orbesen forklare værdien af kultur due diligence. Louise er strategisk rådgiver for de største virksomheder i Danmark og gæst i podcastepisode #18 'Den selvtransformerende M&A-leder (bonus: derfor fejler M&A-implementering)'.

3:50