SUCCESFULD M&A-IMPLEMENTERING
Gratis lynlektion
English

THE M&A INTEGRATION HOUSE

SUCCESFULD M&A-IMPLEMENTERING 

=

FANTASTISKE FUSIONER

Chancerne for succesfuld M&A-implementering øges markant, når alle tre elementer i the M&A Integration House er til stede. Ledelsen skal have ledelsesforståelse, selvindsigt og også organisationsforståelse.
 
Man bestemmer selv, hvilken del af organisationens eller den enkeltes M&A Integration House, der trænger til renovering eller måske skal bygges op fra bunden. Den måde, som I hver især bruger modellen på, er derfor forskellig fra alle andres måde at bruge den på. Hver rejse er unik.

THE M&A INTEGRATION HOUSE UDFORDRER PLEJER

The M&A Integration House gør dig til M&A-forandringsekspert og sætter dig i stand til at ændre succesprognosen for succesfuld M&A-implementering fra 30 % til 79 % i alle fremtidige opkøb og fusioner.

Den traditionelle lineære tilgang er udtryk for en idealiseret verden. Sådan ville vi ønske, at en M&A-implementering så ud, men det gør den ikke. The M&A Integration House tager dig med ud på den realistiske og mere rodede rute, når du planlægger og gennemfører de M&A-udløste forandringer. Du kommer til at kontrollere processen i stedet for at ligge under for den. 


Vil du dykke ned i research og teori bag the M&A Integration House, finder du det i Hannes bøger

'Leading Change Management – a Nordic Twist' og ’Forandringsledelse uden forandringslede’.

Hannes digitale produkterforedrag og workshopsrådgivning og podcast gør dig endnu skarpere på succesfuld M&A-implementering ved hjælp af the M&A Integration House.

Nyhedsbrev
Jeg vil væk fra fejlslagne og hen til fantastiske fusioner.
Derfor byggede jeg the M&A Integration House og den underliggende Change M&A Model, da jeg skrev mine bøger om M&A og forandringsledelse. The M&A Integration House består af de tre lag kælder, vægge og tag.   
I et rigtigt hus kan man ikke tage et lag ud, uden at huset falder sammen. De tre lag er indbyrdes forbundne og afhængige. Det samme gælder for succesfuld M&A-implementering. Man kan ikke tage et lag ud, uden at processen falder sammen og synergierne derfor aldrig opnås.
Kultur Due Diligence Matrix er værktøjskassens seneste redskab, som jeg udviklede efter mange samtaler med mine podcastgæster.

 

  - Hanne Jessen Krarup, advokat, M Psych  
Nyhedsbrev